Peugeot 408

Peugeot 408 lataushybridi mäkelän auto järvenpää

408
ETUSI JOPA 10 158 €

Näyttävä, tilava ja tyylikäs Fastback. Peugeot 408 viettelee muodoillaan ja tiloillaan sekä kattavilla vakiovarusteillaan. Osa autoista yksilöllisin lisävarustein, kysy lisää Peugeot-myyjältäsi

PEUGEOT BLACKWEEKS

ERÄ AUTOJA 0% KORKO + KULUT.

Vakiovarusteina mm:

 • Digitaalinen Peugeot i-Cockpit® -mittaristo 10”
 • Peugeot LED Technology –ajovalot
 • Aktiivinen vakionopeuden säädin
 • Kuljettajan AGR-istuin
 • Avaimeton käynnistys
 • Peruutuskamera 180˚ pesusuuttimella
 • Automaattinen kaksialueilmastointi
 • 10" suomenkielinen kosketusnäyttö
 • Muokattavat i-Toggle -valikkopainikkeet
 • Langaton Apple CarPlay / Android Auto
 • Tummenetut takaikkunat
Korkotarjous 0% + kulut. Alkaen vain
Alkaen 269 €/kk tai 36 990 €
ETUSI JOPA 10 1585 €


HINNASTO

408 Allure Launch Edition PureTech 130 EAT8-automaatti alkaen 36 990 € (sis. toimituskulut 600 €). CO2 päästöt 136 g/km, EU-keskikulutus 6,0 l/100 km. Rahoitusesimerkki: Hinta 36 990 €, käsiraha/vaihtoauto 4 470 €, rahoitettava osuus 32 710 € (sis. perustamiskulun 190 €), sopimusaika 84 kk, käsittelymaksu 9 €/erä,korko 0,0 %, kk-erä 269,46 €. Viimeinen suurempi erä 11 100 €. Todellinen vuosikorko 0,61 %. Luottokustannukset yht. 747 €, todellinen luottohinta 37 927,00 €. Etusi vastaavan varustesisällön autoon verrattuna 2 445 €, rahoitusetu 7 713,45 € – etusi yhteensä 10 158,45 €. Rahoitusetu on laskettu verrattuna 4,9 %:n rahoituskorkoon.

Takuu 3 vuotta tai 100 000 km. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Kuvan auto erikoisvarustein. 0% korko + kulut kampanja rajattuun erään uusia rekisteröityjä ajamattomia autoja uusiin asiakastilauksiin 30.11.2023 asti.

408 MUOTOILU

PETOMAINEN OLEMUS

Näyttävä Peugeot 408 omaa veistoksellisen Fastback siluetin. Sen moderni eleganssi huomataan. Korotettu maavara, mutta urheilullinen korilinja on myös aerodynaamisesti edistyksellinen.

UNIIKISTI MUOTOILTU TAKAOSA

Auton kori ja pyörän kaarien suojat jatkuvat jyhkeään takapuskuriin, joka leikkaa korin kulmassa ja korostaa perän vastakkaista ja jyhkeää ilmettä. Kyseinen muotoilu auttaa myös häivyttämään takaylityksen, joka mahdollistaa ison tavaratilan. Katon takaosa on optimoitu kahden ”kissankorvan” avulla, jotka luovat ilmalle aerodynaamisen käytävän kohti takaluukun spoileria.

KAULAN ILME

Pitkä keula ja uhmakkaasti muotoiltu etumaski korostavat 408:n tyylikkään aggressiivista muotoilua.

LED AJOVALOT VAKIONA

Matalan tyylitellyt LED ajovaloissa on hyödynnetty viimeisimpiä teknologioita valotehon saavuttamiseksi näyttävästä muotoilusta huolimatta. Varustetasosta riippuen käytössä on joko Peugeot LED - tai Matrix LED -teknologia.

UNIIKKI VANNEMUOTOILU

Vanteet täydentävät näyttävän uutuuden. Vannekokoja on saatavilla aina 20" asti. Huipulle asettuu geometrisen designin omaavat 20" vanteet, jotka keräävät huomion sekä paikallaan että liikkuessaan.

KÄYTTÖÖN SUUNNITELTU

Näyttävästi muotoiltu ja urheilullinen, käytännöllisyyttä unohtamatta. Korotettu maavara sekä korin ja pyöränkaarien suojat ovat hyödyllisiä niin mökkitiellä kuin talvisissa ajotilanteissakin.

408 COCKPIT

PEUGEOT i-Cockpit®

Peugeot i-Cockpit® -ohjaamon korkeatasoinen ergonominen ajoasento tarjoaa ainutlaatuisen ja intuitiivisen ajoelämyksen entistäkin mukavammin ja turvallisemmin.

Kompakti monitoimiohjauspyörä tarjoaa näppärää käsiteltävyyttä. Monipuolisesti personoitava digitaalimittaristo saatavilla myös 3D-toiminnolla varustetasosta riippuen on sijoitettu korkealle, minkä ansiosta Sinun ei tarvitse siirtää katsettasi liikenteestä.

JUHLALLISET TAKATILAT

Takatilat ovat erityisen avarat. Jalkatila tarjoaa takamatkustajille riittävästi tilaa jopa jalkojen venyttelyyn etuistuinten alla. Takaistuimet on muotoiltu niin, että sekä istuinosa että istuimen kulma tarjoavat matkustajille mahdollisimman paljon tilaa ja hyvän matkustusmukavuuden.

MUOKATTAVISSA KUTEN HALUAT

Uudessa Peugeot 408:ssa on täysin uudet, virtuaaliset i-Toggle -ohjaimet vakiona. Kosketysnäytön alle sijoitetut ohjaimet ovat esteettisesti näyttävät ja ainutlaatuiset. Entistä mukavamman ja turvallisemman matkanteon takaamiseksi jokainen i-Toggle -ohjain on personoitavissa suosikkitoiminnon tuomiseksi keskusnäyttöön ilmastointiasetukset, puhelimen yhteystiedot, radiokanavat, sovellukset jne.

SEESTEINEN MATKUSTUSYMPÄRISTÖ

Matkustusmukavuuden lisäämiseksi voit valita:

 • Muokattava LED -tunnelmavalaistus Valitse 8 värin joukosta matkustuksen tunnelmaan sopiva
 • Focal® Premium HI-FI -äänentoisto 10 kaiuttimen premium -äänentoistojärjestelmä Focalilta
NAUTINNOLLISTA MATKANTEKOA

Nauti materiaaleista ja viimeistelystä, joka ylittää odotuksesi. 408 on saatavilla myös AGR Aktion Gesunder Rucken (saksalainen selkälääkäreiden yhdistys) -hyväksyntä takaa hyvän ergonomian ja laajat säätömahdollisuudet -istuimella, istuimien hierontatoiminnoilla ja lämmitettävällä ohjauspyörällä viimeistelemään ajokokemuksesi.

MONIPUOLISTA LIITETTÄVYYTTÄ

Etuistuinten välissä olevassa keskikonsolin kaaressa sijaitsee puhelimen langattoman latauksen alue. Loput konsolista on pyhitetty kokonaisuudessaan säilytystiloihin ja käytännöllisyyteen: keskikyynärnoja, kaksi USB-C-pistoketta (lataaminen/data), kaksi isoa mukitelinettä sekä jopa 33 litraa erikokoisia säilytystiloja. Auton keskikonsolista löytyy lisäksi kaksi USB-C-pistoketta takamatkustajille.

TEKNOLOGIAT

AJOAVUSTIMET KUIN YLEMMÄSTÄ LUOKASTA

Peugeot 408 tarjoa kattavan listan viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmiä, joihin kerätään tietoa 6 kameran ja 9 tutkan avulla. Ne tekevät ajamisesta ja matkustamisesta turvallisempaa sekä sujuvampaa. Osa järjestelmistä on tuotu suoraan ylemmistä autoluokista, kuten Night Vision -pimeänäkökamera ja aktiiviset ajoavustimet.

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED

Peugeot i-Connect Advanced tarjoaa kokonaisvaltaisen tietoviihdejärjestelmäkokemuksen. Se on varustettu tehokkaalla TomTom Connected -navigaatiojärjestelmällä. Kartta näytetään koko 10-tuumaisen näytön leveydeltä ja on helppo lukea. Järjestelmä voidaan päivittää etäpäivityksillä.

Puhelimen peilaustoiminto tietoviihdejärjestelmän näyttöön toimii nyt myös langattomana, ja jopa kaksi puhelinta on mahdollista kytkeä samanaikaisesti Bluetooth-yhteydellä autoon. Neljä USB-C-pistoketta täydentää Peugeot 408:n liitettävyyden.

LATAUSHYBRIDIT

Saatavilla kahtena lataushybridinä:

 • 81 kW sähkömoottori
 • 8-vaihteinen automaattivaihteisto e-EAT8
 • PureTech bensiinimoottori joko 132 kW (180 HV) tai 110 kW (150 HV) tehoisena
LATAAMINEN

Peugeot 408 lataushybridissä on vakiona tehokkaampi 7,4 kW sisäinen ajoneuvolaturi (1-vaihe), joka lyhentää erityisesti asiointilatauksen aikaa.

Arvioidut latausajat:

 • 7,4 kW:n teholla (1x32 A) auton akku latautuu täyteen 1 tunnissa ja 55 minuutissa.
 • 16 A -sulakkeella autoa ladataan yhdestä vaiheesta 3,7 kW:n teholla, jolloin akku latautuu täyteen 3 tunnissa ja 50 minuutissa.
 • Tavallisesta kotitalouspistorasiasta ladattuna (8 A) akku latautuu täyteen 7,5 tunnissa.
BENSIINIMOOTTORI

PureTech 130 EAT8 -bensiinimoottori on aina varustettu 8-vaihteisella automaattivaihteistolla. Moottori on varustettu StopGo -teknologialla, joka säästää polttoainetta ja Co2 -päästöjä

408 LATAUSYHBRIDI

JARRUTUSENERGIAN TALTEENOTTO

Uuden Peugeot 408 HYBRIDin jarrutusenergian talteenottojärjestelmä mahdollistaa energian talteenoton jarrutuksen tai vauhdin hidastumisen aikana. Hidastusenergia, joka normaalisti menetetään bensiini- ja dieselmoottoreissa, lataa Peugeot 408 HYBRIDin akkua.

Tämän ansiosta kuljettaja voi ladata korkeajänniteakkua ja pidentää auton sähköistä toimintamatkaa. Jarrutustoiminto voidaan aktivoida vaihteenvalitsimen B-painikkeesta, jotta auton nopeus hidastuisi jarrupolkimeen koskematta. Toimiessaan moottorijarrutuksen tapaan se lataa akkua.

OPTIMOI SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA

AJOTILAN VALINTA

Sähköinen ajotila: 100% sähköinen ajotila. Sähköinen ajotila on oletustilana autoa käynnistettäessä.

Hybridi: Sähkömoottorin ja polttomoottorin vuorottelu energioiden optimisoiseksi

Sport: Käyttää kaiken polttomoottorin ja sähkömoottorin tehon maksimaalisen dynaamisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi

LITIUMIONIAKKU (240-400V)
 • Akun kapasiteetti on 12,4 kWh sijoitettuna takaistuimien alle, eli se ei vaikuta tavaratilan tilavuuteen tai matkustajien jalkatilaan.
 • e-SAVE -toiminnon ansiosta kuljettaja voi säästää sähköenergiaa ja käyttää sen haluamanaan ajankohtana. Hyödyllinen ominaisuus polttomoottoreilta rajoitetuilla vyöhykkeillä.
 • Akulle myönnetään 8 vuoden tai 160 000 km takuu (vähintään 70% akun latauskapasiteetista jäljellä).
UUSI 408
ULKOMITAT
Peugeot 408 ulkomitat mäkelän auto järvenpää
 • Pituus: 4687 mm
 • Leveys Ei sisällä peilejä: 1848 mm
 • Korkeus: 1486 mm
UUSI 408
SISÄMITAT
Peugeot 408 sisämitat mäkelän auto järvenpää
UUSI 408
TAVARATILA
Peugeot 408 tavaratila mäkelän auto järvenpää
Takaistuin normaaliasennossa  
408 536 litraa
408 HYBRID 471 litraa
Takaistuin alas taitettuna  
408 1 611 litraa
408 HYBRID 1 545 litraa

SÄHKÖAUTOILUN LASKURIT

Kuinka kauan lataushybridin akuston lataaminen vie aikaa kotona tai julkisessa latauksessa?
Kuinka pitkälle sähköllä pääsee yhdellä latauksella eri ajonopeuksilla ja lämpötiloilla?

Nämä ovat usein esitettyjä kysymyksiä sähköautoilua harkitsevalta. Peugeotin uudistuneilla verkkosivuilla on helppokäyttöisiä simulaattoreita, joilla voit kartoittaa eri malliemme sopivuutta sinun päivittäiseen autoiluun.

Katso myös

Peugeot 408 Mäkelän Auto Järvenpää

Uusi Peugeot 408

Etusi jopa 10 158 €

Peugeot e-2008 Mäkelän Auto Järvenpää

Uusi Peugeot e-2008

Etusi jopa 9 325 €

Peugeot 2008 Mäkelän Auto Järvenpää

Uusi Peugeot 2008

Etusi jopa 8 096 €

Peugeot 3008 hybrid Mäkelän Auto Järvenpää

Uusi Peugeot 3008

ETUSI JOPA 10 158 €

Peugeot e-208 Mäkelän Auto Järvenpää

Uusi Peugeot e-208

Peugeot Expert Mäkelän Auto Järvenpää

Peugeot e-Expert

Etusi jopa 9 490 €

Valtion hankintatuella jopa 13 490 €

Peugeot-jälleen­myyjä lähelläsi

Paikallista palvelua Keski-Uudellamaalla.

p. 09 5495 2201
Kielokatu 1, 04430 Järvenpää
ma – pe 9 – 17 • la 10 – 14

Peugeot-merkkihuolto

Maahantuojan valtuuttamassa merkkihuollossamme autostasi vastaavat ammattitaitoiset mekaanikkomme.

Peugeot-Vaurio­korjaamo

Vauriokorjaamossamme voit korjauttaa mm. autosi tuulilasin kiveniskemät nopeasti.

Harri Lappalainen
Harri Lappalainen
myynti­päällikkö
09 5495 2217

Kalle Nikander
Kalle Nikander
09 5495 2532

Hannu Vesterinen
Hannu Vesterinen
09 5495 2529

Timo Jalo
Timo Jalo
09 5495 2531

Matti Vuorenlehto
Matti Vuoren­lehto
09 5495 2211

Tarja Puumala autosihteeri
Irja Liukola
auto­sihteeri
09 5495 2213

facebook instagram
Myynti
ma - pe 9 - 17, la 10 - 14
09 5495 2201
HUOLTO JA VARAOSAT
ma - pe 7 - 17
Huolto 09 5495 2203
Varaosat 09 5495 2202
VAURIO­KORJAAMO
ma - pe 7.30 - 15.30
09 2790 0035

Copyright © · Mäkelän Auto Oy · Tietosuojaseloste