Hyundai Go! -yksityisleasing
Markkinoiden parhaat sähköautot kiinteällä kuukausihinnalla

Hyundai GO! yksityisleasing Mäkelän Auto Järvenpää

Uusi leasing-auto käyttöösi helposti kiinteällä kuukausierällä ilman käsirahaa ja riskiä arvonalenemasta

Hyundai Go! -yksityisleasing on riskitön ja sisällöltään huippukilpailukykyinen palvelu. Yksityisleasingillä vuokraat auton ilman käsirahaa kiinteällä kuukausihinnalla sovitun mittaiselle sopimuskaudelle. Voit määritellä itsellesi sopivan kilometrimäärän.

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimus on yksi markkinoiden kattavimpia ja taatusti kilpailykykisesti hinnoiteltu. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään auton käytön, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kahdet renkaat, renkaiden kausisäilytykset sekä vaihdot. Halutessasi voit sisällyttää sopimukseesi vielä vakuutukset ja huollon sijaisauton jolloin lähes kaikki autoiluun liittyvä tulee kätevästi yhdelle ja samalle laskulle.

Lähetä WhatsApp-viesti

Hyundai Go! -yksityisleasingin hintaan kuuluu aina:

Auton käyttö, ei riskiä jäännösarvosta
Auton käyttö, ei riskiä jäännösarvosta
Määräaikaishuollot
Määräaikais­huollot
Tekniset korjaukset
Tekniset korjaukset
Kesä- ja talvirenkaat
Kesä- ja talvirenkaat
Renkaiden kausivaihdot ja -säilytys
Renkaiden kausivaihdot ja -säilytys
24/7 tiepalvelu
24/7 tiepalvelu
Katsastukset
Katsastukset
Mobiilipalvelut itsepalveluun
Mobiilipalvelut itsepalveluun

Taatusti kilpailukykyisesti hinnoiteltu – poikkeuksellisen kattava

Hyundai Go! -yksityisleasingillä hankit minkä tahansa uuden Hyundai-mallin, vaikkapa täyssähköisen tai hybridiauton, kiinteällä kuukausierällä ilman riskiä auton arvonalenemasta. Hyundai Go! -palvelu on niin sanotusti aito huoltoleasing, jossa riskin auton jälleenmyyntiarvosta kantaa maailman suurimpiin kuuluva huoltoleasingyhtiö Arval. Hyundai Go! -yksityisleasing ei näin ollen ole osamaksuperusteinen, vaan auto palautuu aina sovitun sopimuskauden päättyessä leasingyhtiölle. Voit pyytää huoltoleasingtarjouksen mistä tahansa Hyundain uudesta henkilöautomallista.

Yhteistyö suuren globaalin leasingyhtiön kanssa takaa sen, että saat yksityisasiakkaana aina kilpailukykyisen kuukausihinnan autollesi, ja pääset hyödyntämään ns. suurostajan hintaedut. Hyundai Go! -yksityisleasingsopimus on myös poikkeuksellisen kattava sisällöltään. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään ajoneuvon lisäksi määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä kattavat rengaspalvelut ja ympärivuorokautisen tiepalvelun.

Hyundai Go! -yksityisleasingin hintaan kuuluu aina:

 • Auton käyttö, ei riskiä jäännösarvosta
 • Määräaikaishuollot
 • Tekniset korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat
 • Renkaiden kausivaihdot ja -säilytys
 • 24/7 tiepalvelu
 • Katsastukset
 • Mobiilisovellus itsepalveluun

Pyydä tarjous haluamastasi automallista

Hyundai Go! -yksityisleasingillä on mahdollista hankkia joustavasti haluamasi automalli haluamillasi varusteilla sekä sinulle sopivalla sopimuskaudella ja ajomäärällä. Pyydä tarjous omasta suosikkimallistasi.

Alla muutama hintaesimerkki suosituista sähköautomalleistamme.

KONA Electric 65 kWh Comfort

KONA Electric 65 kWh Comfort
alk. 414 €/kk

Vuoden Auto Suomessa 2024 -kilpailun voittaja KONA Electricin saat 65 kWh:n pitkän toimintamatkan mallina ja kattavalla Comfort-varustelulla edulliseen hintaan.

IONIQ 5 Style

IONIQ 5 Style
alk. 515 €/kk

Maailman parhaana autona palkittu IONIQ 5 pitää sisällään teknisiä ominaisuuksia, joita harvalta kilpailijalta löytyy. Nauti esimerkiksi huippunopeasta 800 voltin suurteholatauksesta.

IONIQ 6 Premium

IONIQ 6 Premium
alk. 495 €/kk

IONIQ 6 on yksi markkinoiden energiatehokkaimpia sähköautoja. Yhdistetty WLTP-toimintamatka 614 km ja matka taittuu rivakasti 800 voltin suurteholatauksella.

Ioniq 6 Hyundai GO! yksityisleasing Mäkelän Auto Järvenpää

Miksi hankkia auto yksityisleasingillä?

Hyundai Go! -palvelu on kiinteään, ennalta sovittavaan kuukausihintaan perustuva yksityisleasing, joka on kuluttajalle riskitön ja vaivaton. Palvelu sopii autoilijalle, joka haluaa tietää autoilun kulut tarkasti etukäteen ilman yllättäviä maksuja.

Hyundai Go! -yksityisleasingissä ei ole koskaan käsirahaa tai suurempaa viimeistä erää. Kuukausihinta pitää sisällään ajoneuvon vuokran lisäksi määräaikaishuollot sekä renkaiden kausisäilytykset ja -vaihdot. Myös auton normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset korjaukset ja renkaiden uusinnat normaalikuluman perusteella sisältyvät kuukausihintaan.

Mobiilisovelluksen kautta ajoneuvon hallinta sekä esimerkiksi huoltojen varaus toimii helposti. Leasingautoilijamme kuuluvat aina myös kattavan ympärivuorokautisen matkanjatkamispalvelun piiriin.

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimuksen voit solmia kaikkiin myymiimme uusiin automalleihin. Myös sopimusaika sekä kilometrimäärät ovat joustavasti sovittavissa.

IONIQ 5

Kenelle Hyundai Go! -yksityisleasing sopii?

 • Sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen autoon säännöllisesti
 • Sinulle, joka arvostat riskittömyyttä, joustavuutta ja helposti ennakoitavia autoilun kuluja
 • Sinulle, joka et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen
 • Sinulle, joka haluat kokeilla täyssähköautoa ilman riskiä auton jälleenmyyntiarvosta

Sähköauton yksityisleasing

Yksityisleasing on riskitön tapa päästä kokeilemaan sähköautoilua ilman riskiä autojen arvonkehityksestä. Hyundai Go! -yksityisleasingillä voit hankkia palkitut täyssähköiset IONIQ 5, IONIQ 6 ja KONA Electric -mallit kilpailykykiseen hintaan.

Koska Hyundain sähköautot pitävät arvonsa verrattain hyvin, leasingyhtiö pystyy tarjoamaan asiakkaillemme Hyundai Go! -huoltoleasingiä poikkeuksellisen houkuttelevin hinnoin.

Hyundai on yksi sähköautoilun edelläkävijöitä. Merkki on valmistanut sarjatuotanteisia täyssähköautoja pian jo kymmenen vuoden ajan. Hyundai onkin myös Suomen tieliikenteessä kautta aikain 5. suosituin sähköautomerkki.

Hyundain sähköautomallit tunnetaan käyttäjien keskuudessa pienestä energiankulutuksesta ja näin ollen pitkästä todellisesta toimintamatkasta, erinomaisesta hinta-laatusuhteesta ja runsaasta varustelusta. Usean mallisukupolven ajan koeteltu edistyksellinen teknologia on mahdollistanut asiakkaille tarjottavan pitkän takuun.

Ennakoitavuus ja helppous

Ennakoitavuus ja helppous

Tiedät aina etukäteen autosi kuukausikulut ja voit helposti laskea myös koko sopimuskauden maksut. Leasingyhtiön asiakaspalvelu auttaa sinua kaikessa autoiluun liittyvässä – oli kyse sitten huollon varaamisesta tai vauriotapauksesta.

Riskitön

Riskitön

Ei yllättäviä kuluja, ei riskiä auton jäännösarvosta. Leasingyhtiö vastaa aina Hyundai Go! -yksityisleasingauton jälleenmyyntihinnasta.

Aina uusi auto alla

Aina uusi auto alla

Yksityisleasingillä pääset helposti kiinni uusimpiin sähkö- ja hybridiautoihin. Hyundai Go! on poikkeuksellisen kattava ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu huoltoleasingtuote.

Yksityisleasing vai osamaksu?

Hyundai Go! -yksityisleasing
Osamaksu­rahoitus
Auton rahoituskustannukset Kyllä Kyllä
Riski auton jäännösarvosta Leasingyhtiöllä Autoilijalla
Määräaikaishuollot Kyllä Ei
Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi Ei (mutta mahdollista lisätä sopimukselle) Ei
Tekniset korjaukset Kyllä (normaalin kulumisen mukaisesti) Ei
Talvirenkaat Kyllä Ei
Renkaiden uusiminen Kyllä (normaalin kulumisen mukaisesti) Ei
Renkaiden kausivaihdot Kyllä Ei
Renkaiden säilytys Kyllä Ei
Katsastusmaksut Kyllä Ei
Ajoneuvovero Ei Ei
24/7 Tiepalvelu Kyllä Kyllä (Hyundai Tieturva Plus)
Vakuutukset Ei (mutta mahdollista lisätä sopimukselle) Ei
Polttoaineet ja lataussähkö Ei Ei
Auton pesut Ei Ei

Yksityisleasingin usein kysytyt kysymykset – FAQ

Mietitkö yksityisleasingauton hankkimista? Kokosimme yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä.

Miten auton toimitus tapahtuu?

Löydettyäsi sopivan auton Hyundai Go! -verkkosivustolta, valitsemasi jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Katsotte yhdessä sopivan lopullisen kokoonpanon autolle ja sopivan leasingjakson ja vuosittaiset kilometrit, jonka jälkeen leasingyhtiö suorittaa luototuksen ja asiakkaan tunnistuksen sekä allekirjoittaa leasingsopimuksen kanssanne. Leasingsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen leasingyhtiö tilaa auton jälleenmyyjältä ja sovitte auton luovutuksen ajankohdasta tarkemmin jälleenmyyjän kanssa. Auton toimitusaika voi vaihdella varastotilanteen mukaan.

Maksanko vuokrakulut etukäteen vai jälkikäteen?

Leasingsopimuksen kuukausierä maksetaan etukäteen.

Miksi ensimmäinen lasku on korkeampi kuin sopimuksessa määritetty kuukausierä?

Normaalisti laskutamme etukäteen seuraavan kuukauden leasingvuokran kuun puolessavälissä.
Laskutustahdin saavuttamiseksi ensimmäinen lasku sisältää aina kuluvan kuukauden maksun, mutta myös kulut sitä edeltäneeltä ajanjaksolta (laskettuna auton toimituspäivästä) ja normaalin seuraavan kuukauden leasingvuokran.

Esimerkiksi, autosi toimitetaan 19. tammikuuta, josta sopimus ja laskutus alkavat. Ensimmäisen laskun yhteydessä (15.2.) sinua veloitetaan ajanjaksolta 19.–31. tammikuuta, kuluva helmikuu ja myös normaali seuraava kuukausi eli maaliskuu.

Onko e-lasku mahdollinen?

Toistaiseksi sähköpostilasku on ainoa laskutustapa. Pyrimme tuomaan e-laskun saataville vuoden 2024 aikana.

Sisältyykö vakuutus kuukausimaksuun?

Ei, vakuutus ei kuulu kuukausierään. Voit lisätä vakuutuksen Hyundai Go! -yksityisleasingintilauksen yhteydessä tai järjestää vakuutuksen itse.

Mitä tapahtuu, jos ajan enemmän kuin valitsemani ajokilometrit?

Sopimuksen ylittävät kilometrit laskutetaan sopimuskauden päätyttyä auton palautuksen yhteydessä viimeisimmän voimassa olevan leasingsopimuksen mukaiseen ylikilometrihintaan.

Voinko muuttaa sopimukseni kilometrimäärää kesken sopimuksen?

Kyllä, tämä onnistuu useimmiten.

Sisältyykö vuokraani verot, sakot tai muut viranomaismaksut?

Asiakkaan on maksettava kaikki auton käyttöön liittyvät verot ja maksut, kuten ajoneuvovero, polttoainekulut, pysäköintimaksut jne.

Voinko matkustaa autolla ulkomaille?

Auton tarkoitettu käyttöalue on Suomi. Jos autolla matkustetaan Suomen ulkopuolelle, siihen on haettava lupa leasingyhtiöltä: 09 8254 1234

Mitä tapahtuu, jos autoon tulee vahinkoa? Tätä kutsutaan myös epänormaaliksi kulumiseksi.

Auto tarkastetaan palautuksen yhteydessä. Sinun on suoritettava korvaus auton puuttuvista asiakirjoista sekä vaurioiden korjauksista, jos ne johtuvat muusta kuin normaalista kulumisesta ja jos vakuutukset eivät kata niitä täysimääräisinä. Leasingyhtiö nimittää asiantuntijan arvioimaan vaurion/vauriot ja siitä/niistä seuraavan arvon aleneman ja korjauskustannukset (sinun kustannuksellasi).

Saako kukaan muu lisäkseni ajaa autoa?

Kyllä, saman talouden henkilöt / perheenjäsenet saavat ajaa autoa.

Tuleeko kuukausierän lisäksi muita kustannuksia?

Leasingvuokran lisäksi vastaat itse seuraavista kuluista:
1. Varastoinnin, pysäköinnin, tiemaksujen, lauttojen, pesun ja puhdistuksen, polttoaineen, kulutusnesteiden (AdBlue ja vastaavat) ja muiden auton käytössä tarvittavien tuotteiden kustannuksista.
2. Autoon liittyvistä tapahtumista ja rikkomuksista seuraavista sakoista, maksuista ja kustannuksista. Leasingyhtiö veloittaa ylimääräisen lisäpalveluhinnaston mukaisen käsittelymaksun sakkojen ja seuraamusten käsittelystä.
3. Ajoneuvovahingon yhteydessä maksettavasta vakuutuksen omavastuuosuudesta ja tietyissä vakuutuskirjassa mainituissa tapauksissa ajoneuvovahingosta täysmääräisesti.
4. Valmistajan suosituksista poikkeavasta auton käytöstä tai auton asiattomasta käytöstä seuraavista korjauksista (erityisesti väärän polttoaineen käyttö, öljytarkistuksen laiminlyönti ja ajon jatkaminen auton varoitusvalon sytyttyä).
5. Muut kustannukset ja veloitukset, joista Asiakas vastaa näiden ehtojen ja hinnaston mukaisesti.
6. Ajoneuvoverosta

Milloin sopimusaika päättyy?

Vuokrakauden määräaikaisuus kestää leasing-sopimuksessa määritetyn ajan. Määräajan jälkeen vuokrakautta on myös useimmiten mahdollista jatkaa.

Voinko purkaa sopimuksen ennen määräikaisuuden päättymistä?

Mikäli sopimus päätetään ennenaikaisesti, sinun tulee korvata 30 % viimeisimmän voimassa olevan leasingsopimuksen jäljellä olevista maksamattomista vuokrista.

Milloin ja miten palautan auton takaisin?

Kun Leasingjakso päättyy, auto tulee palauttaa hyvässä kunnossa kaikkine lisävarusteineen, asiakirjoineen, renkaineen, avaimineen ja lisälaitteineen leasingyhtiön keskitettyyn palautuspaikkaan. Voit myös valita toisen palautuspaikan. Se on sovittava kanssamme etukäteen, ja vastaat tällöin kuljetuskustannuksista.

Voinko ostaa auton itselleni leasingsopimuksen jälkeen?

Kyllä, tämä onnistuu useimmiten.

Hyundai Go! -yksityisleasingin tuottaa Arval Oy, Karhumäentie 3, 01530 Vantaa. Sopimuksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.

Hyundai-jälleenmyyjä lähelläsi

Paikallista palvelua Keski-Uudellamaalla.

p. 09 5495 2201
Kielokatu 1, 04430 Järvenpää
ma – pe 9 – 17 • la 10 – 14

Hyundai-merkkihuolto

Maahantuojan valtuuttamassa merkkihuollossamme autostasi vastaavat ammattitaitoiset mekaanikkomme.

Hyundai-vauriokorjaamo

Vauriokorjaamossamme voit korjauttaa mm. autosi tuulilasin kiveniskemät nopeasti.

Harri Lappalainen
Harri Lappalainen
myynti­päällikkö
09 5495 2217

Kalle Nikander
Kalle Nikander
09 5495 2532

Hannu Vesterinen
Hannu Vesterinen
09 5495 2529

Timo Jalo
Timo Jalo
09 5495 2531

Matti Vuorenlehto
Matti Vuoren­lehto
09 5495 2211

Tarja Puumala autosihteeri
Irja Liukola
auto­sihteeri
09 5495 2213

facebook instagram
Myynti
ma - pe 9 - 17, la 10 - 14
09 5495 2201
HUOLTO JA VARAOSAT
ma - pe 7 - 17
Huolto 09 5495 2203
Varaosat 09 5495 2202
VAURIO­KORJAAMO
ma - pe 7.30 - 15.30
09 2790 0035

Copyright © · Mäkelän Auto Oy · Tietosuojaseloste