hyundai logo

Kampanjat

Hyundai talvietu
Hyundai ioniq
Hyundai Tucson
Hyundai talvietu

Talvirenkaat + lämpöpaketti
kaupan päälle
kaikkiin Hyundai-malleihin.

Etu jopa 4 000 €

Lisäksi saat rahoituksen edullisesti:
Rahoituskorko 0 %
luotonperustamiskulut 180 € +9 €/kk*

Kampanja voimassa tammikuun loppuun.

 

*Rahoitusesimerkki 29 590 €: käsiraha 4 000 €, viim. erä 7 500 €, rahoitettava määrä 25 590 €, maksuaika 72 kk, luottokust. 1 966,21 €, kk-erä 282 €, korko 0,9 %, luotonavaus 195 €, toim.maksu/erä 12 €, tod. vuosikorko 2,52 %. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Hyundai ioniq

Vähän päästöjä. Paljon mukavuutta.

Uusi IONIQ Hybrid kaksoiskytkinautomaatti

Uuden IONIQ Hybridin kuusinopeuksinen kaksoiskytkinvaihteisto tekee ajamisesta jouhevan ja palkitsevan elämyksen. Automaatin toiminta on huomaamatonta, mutta sporttisempaa ajoelämystä halutessasi voit kytkeä sport-asetuksen päälle ja vaihtaa vaihteita itse. Matka jatkuu. Edistys jatkuu. Tutustu tarkemmin osoitteessa hyundai.fi

Uusi IONIQ Hybrid alkaen 29 590 €

Hinta sisältää toimituskulut. Kuvan auto erikoisvarustein. EU-yhd. kulutus 4,5 l/100 km, CO2 102 g/km (WLTP). 7 vuoden takuu myönnetään 1.9.2018 jälkeen rekisteröityihin uusiin vuosimallin 2019 Hyundai-autoihin. Korkeajänniteakun takuu on 8 vuotta tai 200 000 km, kumpi ensin täyttyy. Hyundai tarjoaa uusiin kampanja-aikana 1.10.–31.12.2019 tehtyihin huolenpitosopimuksiin 30 % alennuksen normaaleista kuukausihinnoista.

Hyundai tucson

Tehokas etuveto etuhintaan vain nopeille.

Tucson 1.6 T-GDI 177 hv Comfort 7-DCT-automaatti
nyt 33 990 €
Etusi 3 600 €

Tule tutustumaan uudistuneeseen Hyundai Tucsoniin ja koe itse, miksi se on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Saat sen nyt entistä edullisempaan hintaan – tietysti 7 vuoden takuulla ilman kilometrirajaa. Toimi pian, etu voimassa rajoitetun ajan.

Heti toimitukseen!


Hyundai Ioniq

HYUNDAI EKOAUTOT UUDISTUIVAT.

Taloudellisempaa kyytiä

IONIQ on maailman ensimmäinen auto, joka on suunniteltu alusta alkaen tarjoamaan kolme sähköistettyä voimalinjaa – hybridin, ladattavan plug-in-hybridin ja täyssähköisen version. IONIQ on vakiinnuttanut asemansa Hyundain tulevaisuuden liikkumisen automallistossa, eikä sen menestykselle näy loppua.

Hyundai Konan laaja tuoteperhe yhdistää kaksi autoilun kuuminta trendiä: ekologisen liikkumisen ja SUV-maailman. Konan täyssähköinen malli Kona electric on osoittautunut maailmanlaajuisesti erittäin suosituksi, ja nyt mallistoa täydentää Kona Hybrid.

Hyundai vahvistaa asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä tilanteessa, jossa monet muut autonvalmistajat vasta suunnittelevat tai lanseeraavat ensimmäisiä vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviä automallejaan.

Syksyn 2019 uutuudet

Hyundai IONIQ-mallisto on uudistunut. Mukana ovat edistykselliset SmartSense™ -turvallisuus- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, joissa on nyt myös pyöräilijän tunnistus ja edistynyt kaistallapitoavustin. IONIQ-mallistossa on nyt saatavilla kaksois-led-ajovalot, uudistettu tietoviihdejärjestelmä ja uusi ilme niin ulko- kuin sisäpuolellekin.

Asiakkaidemme pyynnöstä – uusi KONA Hybrid Hyundai vastaa asiakkaiden tarpeisiin tuomalla markkinoille täysin uuden, polttoainetaloudellisen, SUV-ekoautomallin: Kona Hybridin.

Hyundai myynti Järvenpää Mäkelän Auto

HYUNDAI myynti ja huolto
Järvenpäässä

Laaja Hyundai-mallisto sisältää todella monipuolisen valikoiman henkilöautoja joka lähtöön ja tietenkin sähkö- ja hybridimalleja. Tervetuloa tutustumaan HYUNDAI-henkilöautoihin Mäkelän Autossa, Salpatie 1-3 Järvenpää.

Automyynti p. 09 5495 2201, Huolto p. 09 5495 2203, Varaosat p. 09 5495 2202.

Tervetuloa

HYUNDAI huolto

HYUNDAI huolto Järvenpäässä

Huollamme autosi yli 70 vuoden kokemuksella. Työllemme myönnämme aina 6 kuukauden tai 15 000 km takuun. Tervetuloa asiantuntevaan HYUNDAI huoltoon!


HYUNDAI huolenpitosopimus


Hyundai-autosi huoltokustannukset saat helposti hallintaan, kun jo uutta autoa ostaessasi teet huolenpitosopimuksen. Tiedät, että maksat kiinteän kuukausierän koko sopimusajalta ilman yllättäviä menoeriä ja että merkkikoulutetut mekaanikot pitävät huolta autostosi ja siksi autosi on kysytty yksilö vaihtoautomarkkinoilla. Huolenpitosopimus sisältää määräaikaishuollot ja myös luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset, kuten jarrupalat ja -levyt, polttimot tai pyyhkimen sulat. Huoltosopimuksen kuukausimaksu kattaa Hyundain huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja huoltoihin kuuluvien mekaanisten osien vaihdot ja mm. nestetäydennykset.

HYUNDAI mallisto