Citroën-edut Mäkelän Autossa

Henkilöautokampanjat

CITROEN c4 cactus

C4 CACTUS LIMITED AUTOMAATTI
MUKAVA AUTOMAATTI, MUKAVALLA HINNALLA

Nyt saat Citroën C4 Cactus Feel Limited -erikoismallin kampanjahintaan vain 21 403 € – asiakasetu normaali Feel-malliin on 2 016 €! Saat siis automaattivaihteiston nyt siis edullisesti vain 461 €.

Lisäksi tarjoamme huippuedullisen rahoituksen uuteen autoosi: rahoituskorko 0 %, kulut 0 € ja käsiraha jopa 0 €.
Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa rajattuun erään autoja 30.9.2019 saakka!

C4 CACTUS PURETECH 110 FEEL LIMITED AUTOMAATTI
21 403 € tai 211 €/kk*

Koskee rajoitettua erää uusien C4 Cactus Feel Automaatti -mallien uusia asiakastilauksia. Tarjous on voimassa niin kauan kuin autoja riittää tai 31.5.2019 asti. Kuvan auto erikoisvarustein. Rahoitusesimerkki: Citroën C4 Cactus PureTech 110 Feel Limited Automaatti, hinta 21 403 € (sis. tk. 600 €), käsiraha 0 €, sopimusaika 72 kk, kk-erä 211,02 €, luoton määrä yht. 21 403,00 €, viimeinen suurempi erä 6 420,90 €. Kk-erä sisältää koron 0 %, perustamismaksun 0 € ja käsittelykulun 0 €/kk. Luottokustannukset yht. 0 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 21 403,00 €, todellinen luottohinta 21 403,00 € ja todellinen vuosikorko 0 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa OP Yrityspankki Oyj, osoite Gebhardinaukio 1, PL 308 00013 OP.

CITROEN c3 korko 0 % mäkelän kone

ORIGINS COLLECTOR’S EDITION AINUTLAATUINEN CITROËN-JUHLAMALLI NOPEILLE HUIPPUEDUIN!

18 176 €
+ 100 € Talvirenkaat
= 18 276  € tai 219 €/kk*

sis. toimituskulut 600 €

Nyt tarjoamme C3-mallistoon edullisen rahoituksen KORKO 0 %, KULUT 0€ JA KÄSIRAHA JOPA 0€!
Lisäksi talvirenkaat mukaan satasella.
Etusi siis yhteensä jopa 2 485 €
Toimi nopeasti, sillä autoja on rajattu erä!

CO2-päästöt 133 g/km, kulutus 5,9 l/100 km. *Etusi rahoitusta käytettäessä 2 485 € ja käteiskaupassa 549 €. Tarjous on voimassa 31.8.2019 asti ja koskee rajoitettua erää maassa olevia C3-malleja, ei tehdastilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein. Rahoitusesimerkki: Citroën C3 Origins Collector’s Edition, hinta 18 276 € (sis. tk. 600 € ja talvirenkaat 100 €), käsiraha 0 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 219 €, luoton määrä yht. 18 276 € (sis. perustamismaksun 0 €), viimeinen suurempi erä 5 355 €. Kk-erä sisältää koron 0 %, perustamismaksun 0 € ja käsittelykulun 0 €/kk. Luottokustannukset yht. 0 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 18 276 €, todellinen luottohinta 18 276 € ja todellinen vuosikorko 0 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.


Hyötyajoneuvot

Jumpy Style
Jumpy Style
Jumper M-Special

CITROËN JUMPER BlueHDi 130 L2H1 Cargo M-SPECIAL

Viiden auton erä

HUIPPUVARUSTEIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄÄN HINTAAN

Kaikki valmiina

Sisältää mm. kaiken tämän:

 • Takuu 5 vuotta ilman kilometrirajaa
 • Talvi- ja kesärenkaat
 • Vanerointi seinät ja lattia
 • Vetokoukku
 • Automaattinen ilmastointi
 • Peruutuskamera ja pysäköintitutka takana
 • Ohjelmoitava Webasto-lämmitin
 • Kauko-ohjattava keskuslukitus
 • ABS-jarrut ja hätäjarrutehostin
 • ESP ajovakaudenhallinta, mäkilähtöavustin ja vetoluistonesto
 • Vakionopeudensäädin
 • Led-huomiovalot
 • Kuljettajan istuimessa kyynärnoja, ristiseläntuensäätö, korkeudensäätö ja lämmitys
 • Kuljettajan turvatyyny
 • Tavarahylly tuulilasin yläpuolella
 • Umpiliukuovet molemmilla sivuilla
 • 12V pistorasia kuormatilassa
 • Radio,säätimet ohjauspyörässä, kosketusnäyttö, MP3-yhteensopiva, Bluetooth-handsfree
 • Sähkösäätöiset ja -lämmitteiset ulkopeilit
 • Sähköiset ikkunannostimet
 • Toimituskulut

KAIKKI TÄMÄ HINTAAN

33 900,-

VAIN MÄKELÄN KONEESTA!

Jumper ja Jumpy

5 VUODEN TAKUU CITROËN-HYÖTYAJONEUVOILLE
RAJOITTAMATTOMAT KILOMETRIT MYÖS AMMATTIKÄYTTÖÖN

Citroën-hyötyajoneuvot haastavat markkinaa, kun kaikki 1.4.2018 alkaen uutena ostetut Citroën-hyötyajoneuvot saavat 5 vuoden takuun ilman kilometrirajoja. Kattava ja pitkä takuu on ainutlaatuisesti voimassa myös ammattikäytössä oleville hyötyajoneuvoille rajoittamattomilla kilometreillä.

”Viiden vuoden takuu hyötyautoille on jotain aivan poikkeuksellista. Valtaosa hyötyautoista menee ammattilaiskäyttöön ja silloin luotto kalustoon pitää olla kohdallaan. Nykyinen mallistomme on osoittanut, että se on markkinoiden parhaimmistoa kaikilta osin, nyt myös takuun. Takuun laajeneminen on osoitus luotettavasta laadusta ja antaa yritykselle varmuuden tuotannon välineiden toimivuudesta.”, kommentoi Citroënia maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Citroën-hyötyajoneuvomallisto kattaa kaikki eri kuljetustarpeet: vastikään uudistunut Citroën Jumpy löytyy kolmena eri pituusversiona, kun taas Citroën Jumperin korirakenteesta on saatavana neljä eri pituutta kolmella eri akselivälillä sekä kolme korkeusvaihtoehtoa. Lisäksi syksyllä 2018 lanseerataan uudistunut Citroën Berlingo Van, joka kuljettaa helposti jopa kaksi eurolavallista.

Citroënin mallisto on kantavuudeltaan hyötyajoneuvomarkkinoiden paras ja silti hintatasoltaan edullisin. Malliston CO2 –päästöarvot ovat markkinoiden alhaisimmat ja käyttökustannukset ovat edulliset alhaisen polttoainekulutuksen myötä. Malliston vakio- sekä lisävarustevalikoimat pitävät sisällään kaiken tarvittavan perustoiminnallisuudesta nykyaikaisiin mukavuus- ja turvallisuusvarusteisiin. Myös suurimpaan segmenttiin, ns. tonniluokan autoon, on saatavana automaattivaihteisto.

Moduwork, pitkän tavaran lastausluukku, on sijoitettu autossa poikkeuksellisen käytännöllisesti ajoneuvon oikeaan laitaan, jolloin se mahdollistaa esteettömän lastauksen erittäin pitkille kuljetettaville. Malliston tuotteet ovat helposti varusteltavissa ja muunneltavissa erityistarpeisiin, kuten kylmäkuljetukseen, huoltoautoksi tai retkeilyautoksi. PSA:n valmistamat hyötyajoneuvotuotteet (Citroën ja Peugeot) olivat jälleen 2017 Euroopassa rekisteröintitilaston kärjessä ja myynti kasvoi jälleen vuonna 2017. Myös Suomessa vuoden 2017 toisella puoliskolla Citroën hyötyajoneuvojen myynti kääntyi nousuun asiakkaiden löydettyä tuotteiden edut.

Tutustu
Berlingo van

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä.

Ole hyvä ja täydennä ainakin *-merkityt tiedot.

*
*