Citroën-edut Mäkelän Koneessa

Henkilöautokampanjat

CITROEN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID
- LATAUSHYBRIDI

NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ MÄKELÄSSÄ

Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybridin ennakkomyynti on alkanut!
Entistä enemmän jo nyt luokkansa korkeatasoisinta mukavuutta ja muunneltavuutta sekä

  • 50 km täyssähköistä etenemistä
  • ilman hajuja tai värinää
  • täydessä hiljaisuudessa

Bensiinimoottori tukee ajoa pitkillä matkoilla tuoden

  • yhdistettyä tehoa 225 hv
  • kulutus jopa 1,4 l/ 100 km
  • CO2 vain 32 g/km
  • hinnat alkaen 39 361 €

Luokkansa suurin tavaratila, 20 ajoavustinta, erilliset liukuvat takaistuimet, PHC®-jousitus, mukavuusistuimet, ja ... Kiinnostuitko? Lue tästä lisää.

CITROEN c3 monta plussaa

CITROËN C3 PLUS -ERIKOISMALLIT

5 VUODEN TAKUU & SAFETY PACK -TURVAVARUSTEET & KORKO 1 % ILMAN KULUJA

Nyt Citroën C3 Plus -erikoismallit huippueduilla: 5 vuoden takuu veloituksetta, Safety Pack -turvavarusteet erikoishintaan sekä edullinen rahoitus 1% rahoituskorolla ilman kuluja. Etusi jopa yli 5000€! Toimi nopeasti, sillä kampanja on voimassa rajattuun erään niin kauan kuin autoja riittää!

C3 FEEL PLUS MANUAALI

15.997 €
+ Safety Pack -turvavarusteet 484 €
= 16.481 € tai 199 €/kk

ETUSI JOPA YLI 3 600 €!


C3 SHINE PLUS AUTOMAATTI

19.994 €
+ Safety Pack -turvavarusteet 494 €
= 20.448 € tai 250 €/kk

ETUSI JOPA YLI 3 600 €!

Safety Pack -turvavarusteet Feel Plus -malliin sisältää: peruutustutkan, sadetunnistimen, automattisen ilmastoinnin, sumuvalot edessä, aktiivisen hätäjarrutustoiminnon, automaattisesti himmenevän sisätaustapeilin, kuljettavan vireystilan valvonnan, automaattiset kaukovalot, törmäysvaarahälyttimen, kosketusnäytön, 2 lisäkaiutinta, Apple Car Playn, automaattisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit.

Safety Pack -turvavarusteet Shine Plus -malliin sisältää Feel-mallin Safety Pack -varusteiden lisäksi:katveavustimen, peruutuskameran, Urban Red tai Metropolitan Grey –sisustuksen

Takuu 5 vuotta tai 150 tkm on laajennettu jatkotakuu, joka lisää normaalia takuuaikaa 2 vuotta ja 50 tkm.

Rahoitusesimerkki: Citroën C3 PureTech 82 Feel Plus, hinta 16 481,10 € (sis. tk. 600€ ja Safety Pack -varusteet 484€), käsiraha 0 €, korko 1 %, perustamismaksu 0 €, käsittelykulu 0 €/kk, sopimusaika 60 kk, kk-erä 199 €, luoton määrä yht. 16 481,1 €, viimeinen suurempi erä 5 286,5 €. Luottokustannukset yht. 555,3 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 17 036,4 €, tod. luottohinta 17 036,4 € ja tod. vuosikorko 1,02 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Kuvan auto erikoisvarustein. Etu rahoitusta käytettäessä 3 629,9 € ja käteiskaupassa 2 398,9 €.

Rahoitusesimerkki: Citroën C3 PureTech 110 Shine Plus, hinta 20 488,2 € (sis. tk. 600€ ja Safety Pack -varusteet 494€), käsiraha 0 €, korko 1 %, perustamismaksu 0 €, käsittelykulu 0 €/kk, sopimusaika 60 kk, kk-erä 250 €, luoton määrä yht. 20 488,2 €, viimeinen suurempi erä 6 413,5 €. Luottokustannukset yht. 648,2 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 21 172,4 €, tod. luottohinta 21 172,4 € ja tod. vuosikorko 1,02 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Kuvan auto erikoisvarustein. Etu rahoitusta käytettäessä 5 050,6 € ja käteiskaupassa 3 702,6 €.


citroen smartdrive autovakuutus

CITROËN SMARTDRIVE AUTOVAKUUTUS
NYT VAIN 39 €/KK*

Citroën SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.

CITROËN SMARTDRIVE AUTOVAKUUTUS SISÄLTÄÄ LIIKENNEVAKUUTUKSEN JA LAAJAN KASKON

Tutustumistarjouksena tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut hintaan 39 €/kk*.
Ensimmäisen vuoden jälkeen Citroën SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja auton mukaan. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös kuljettajille, jotka ovat jo saavuttaneet korkean bonustason.

Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin osoitteessa SmartDrive.fi: SmartDrive Autovakuutus

NYT SMARTDRIVE MAKSUTURVA KAUPAN PÄÄLLE

Tarjoamme nyt Autovakuutukseen veloituksetta myös SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 €:n kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta.

Lue lisää Maksuturvasta

*Tarjous on voimassa toistaiseksi yksityishenkilöille uuden henkilöauton auton hankinnan yhteydessä ensimmäisen 12 kk ajan, jonka jälkeen vakuutus jatkuu asiakkaan kanssa sovitun yksilöllisen hinnan mukaan. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive -sopimuksen omaan vakuutukseensa ilman rajoituksia.

Hyötyajoneuvot

Jumper M-Special

NYT ERÄ JUMPER M-SPECIAL L2- JA L3-MALLEJA
YKSI HINTA - KAIKKI MUKANA!

Mukana mm: talvirenkaat, vetokoukku, vanerointi, webasto kellolla, peruutustutka, ilmastointi, audio kosketusnäytöllä ja bluetooth-handsfree, vakionopeussäädin, toimituskulut...

CITROËN JUMPER
120HV L2H1 M-SPECIAL
VAIN 29.900,-

CITROËN JUMPER
140HV L3H2 M-SPECIAL
VAIN 33.900,-

*Rahoitusesimerkki korko 0 %, perustamiskulut 195 €, käsittelymaksu 10 €/kk: CITROEN JUMPER 120HV L2H1 M-SPECIAL 29.900 €, käsiraha 2 500 €, sopimusaika 72 kk, kk-erä 356 €, luoton määrä yht. 27 400 €, viimeinen suurempi erä 3 000 €. Luottokustannukset yht. 915 €, tod. vuosikorko 1,1 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Kuvan auto erikoisvarustein.

Jumper ja Jumpy

5 VUODEN TAKUU CITROËN-HYÖTYAJONEUVOILLE
RAJOITTAMATTOMAT KILOMETRIT MYÖS AMMATTIKÄYTTÖÖN

Citroën-hyötyajoneuvot haastavat markkinaa, kun kaikki 1.4.2018 alkaen uutena ostetut Citroën-hyötyajoneuvot saavat 5 vuoden takuun ilman kilometrirajoja. Kattava ja pitkä takuu on ainutlaatuisesti voimassa myös ammattikäytössä oleville hyötyajoneuvoille rajoittamattomilla kilometreillä.

”Viiden vuoden takuu hyötyautoille on jotain aivan poikkeuksellista. Valtaosa hyötyautoista menee ammattilaiskäyttöön ja silloin luotto kalustoon pitää olla kohdallaan. Nykyinen mallistomme on osoittanut, että se on markkinoiden parhaimmistoa kaikilta osin, nyt myös takuun. Takuun laajeneminen on osoitus luotettavasta laadusta ja antaa yritykselle varmuuden tuotannon välineiden toimivuudesta.”, kommentoi Citroënia maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Citroën-hyötyajoneuvomallisto kattaa kaikki eri kuljetustarpeet: vastikään uudistunut Citroën Jumpy löytyy kolmena eri pituusversiona, kun taas Citroën Jumperin korirakenteesta on saatavana neljä eri pituutta kolmella eri akselivälillä sekä kolme korkeusvaihtoehtoa. Lisäksi syksyllä 2018 lanseerataan uudistunut Citroën Berlingo Van, joka kuljettaa helposti jopa kaksi eurolavallista.

Citroënin mallisto on kantavuudeltaan hyötyajoneuvomarkkinoiden paras ja silti hintatasoltaan edullisin. Malliston CO2 –päästöarvot ovat markkinoiden alhaisimmat ja käyttökustannukset ovat edulliset alhaisen polttoainekulutuksen myötä. Malliston vakio- sekä lisävarustevalikoimat pitävät sisällään kaiken tarvittavan perustoiminnallisuudesta nykyaikaisiin mukavuus- ja turvallisuusvarusteisiin. Myös suurimpaan segmenttiin, ns. tonniluokan autoon, on saatavana automaattivaihteisto.

Moduwork, pitkän tavaran lastausluukku, on sijoitettu autossa poikkeuksellisen käytännöllisesti ajoneuvon oikeaan laitaan, jolloin se mahdollistaa esteettömän lastauksen erittäin pitkille kuljetettaville. Malliston tuotteet ovat helposti varusteltavissa ja muunneltavissa erityistarpeisiin, kuten kylmäkuljetukseen, huoltoautoksi tai retkeilyautoksi. PSA:n valmistamat hyötyajoneuvotuotteet (Citroën ja Peugeot) olivat jälleen 2017 Euroopassa rekisteröintitilaston kärjessä ja myynti kasvoi jälleen vuonna 2017. Myös Suomessa vuoden 2017 toisella puoliskolla Citroën hyötyajoneuvojen myynti kääntyi nousuun asiakkaiden löydettyä tuotteiden edut.

Berlingo van

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä.

Ole hyvä ja täydennä ainakin *-merkityt tiedot.

*
*