ŠKODA huolto- ja varaosatarjoukset Mäkelän Autossa

valtuutettu Škoda Service -merkkihuolto

Škoda Economy-huolto
vm. 2016 vanhemmille autoille
alk. 195 €

*Sis. mm. moottoriöljyn vaihto (VAG-hyväksytty Longlife-öljy), öljynsuodattimen vaihto, vetonivelien tiiveyden ja kunnon tarkistus silmämääräisesti, nestepintojen tarkistus: jarru- ja kytkinneste, pesuneste, akku- ja jäähdytinneste, jarrujen/käsijarrun tarkastus, jarrulevyjen ja -palojen paksuuden tarkastus, renkaiden kunnon ja ilmanpaineen tarkastus, valojen tarkastus ja tarvittaessa ajovalojen suuntaus, akun kunnon testaus, pakoputkiston kunnon tarkastus, iskunvaimentimien, nivelien, suojakumien tarkastus, kiila- ja moniurahihnojen kunnon tarkastus, korin, tuulilasin ja alustan tarkastus, diagnoosimuistin luku ja huoltovälinäytön nollaus, koeajo, avoimien tehdaskampanjoiden tarkastus ja suorittaminen.

Škoda LongLife-huolto
vm. 2004-2013 autoille
alk. 259 €

*Sis. mm. moottoriöljyn vaihto (VAG hyväksytty Longlife öljy), öljynsuodattimen vaihto, raitisilmasuodattimen vaihto ja kotelon puhdistus, moottorin ilmansuodattimen tarkastus (tarvittaessa vaihdetun suodattimen veloitamme erikseen), vaihteiston / vetopyörästön öljymäärän tarkastus, vetonivelien tiiveyden ja kunnon tarkistus silmämääräisesti, nestepintojen tarkastus: jarru– ja kytkinneste, pesuneste, akkuja jäähdytinneste, jarrujen/käsijarrun tarkastus, jarrulevyjen ja -palojen paksuuden tarkastus, renkaiden kunnon ja ilmapaineen tarkastus, myös vararengas, valojen tarkastus ja tarvittaessa ajovalojen suuntaus, akun kunnon testaus, tuloste, pakoputkiston kunnon tarkastus, iskunvaimentimien, nivelien, suojakumien tarkastus, kiila- ja moniurahihnojen kunnon tarkastus, auton korin, tuulilasin ja alustan tarkastus, ovien ja lukkojen voitelu, diagnoosimuistin lukeminen ja huoltovälinäytön nollaus, koeajo, avoimien tehdaskampanjoiden tarkastus ja suorittaminen.

asiakastili

Mäkelän asiakastili on autoilijan edullinen ja joustava vaihtoehto huoltojen, varaosien ja tarvikkeiden hankintaan.


ŠKODA Ajoturva

Huollattaessasi autosi valtuutetulla ŠKODA-merkkikorjaamolla, olet hyvissä käsissä myös huoltojen välillä. ŠKODA Ajoturva on voimassa aina koko huoltovälin ajan, mikäli autosi huollot ja muut toimenpiteet on suoritettu ŠKODA-merkkiliikkeessä ja huoltokirjasta löytyy voimassaoleva ŠKODA Ajoturva -leima. Ajoturva on voimassa 1.3.2000 jälkeen Suomessa ensirekisteröidyille ŠKODA-autoille kaikissa Euroopan Unioniin kuuluvissa maissa sekä ETA-maissa.

ŠKODA Ajoturvan peruspalvelut sisältävät

  1. 24 h tiepalvelun
  2. Autosi hinauksen sekä sinun ja matkaseurueesi kuljetuksen pois vikapaikalta, mikäli autosi kuntoon saattaminen vaatii korjaamotoimenpiteitä
  3. ŠKODA Ajoturvan mukaisen kohtelun korjaamolla

Vaihtoehtoiset lisäpalvelut

Mikäli autoasi ei saada kuntoon yhden työpäivän kuluessa, Sinulla on mahdollisuus myös yhteen seuraavista vaihtoehtoisista lisäpalveluista:

  1. Saat käyttöösi sijaisauton vian korjaamisen ajaksi, kuitenkin enintään kolmeksi päiväksi maksamalla ainoastaan sijaisauton polttoainekulut.
  2. Yhden yön hotellimajoituksen Sinulle ja matkaseurueellesi, tai
  3. Kuljetus perille Suomessa sijaitsevalle, tai mikäli vika ilmenee jossain muussa ŠKODA Ajoturvan kattamassa maassa, kyseisessä maassa paikkakunnalle, jonne olit autollasi ajamassa.

Kaikki yllämainitut palvelut ovat sinulle täysin maksuttomia. Tutustu Škoda Ajoturvan etuihin ja ehtoihin tarkemmin autosi mukana saamastasi esitteestä.

ŠKODA Ajoturva 24 h p. 0403 400900, ulkomailta +358 403 400900

Pidätämme oikeuden muutoksiin